Tarieven

Woonaccessoires vind je op WOONwebwinkelenVanaf 25 euro per jaar kan je al meeprofiteren van de vele bezoekers die WOONwebwinkelen heeft (begin 2017: ca. 30.000 per maand) en staat de banner van je webwinkel vermeld op onze site. Alle verschillende manieren om vermeld te worden op onze website hebben we hieronder op een rijtje gezet. Wil je ervaringen van andere deelnemers (webwinkels) op WOONwebwinkelen lezen, bezoek dan onze referentiepagina.

Onder de tabel worden de diverse mogelijkheden voor plaatsing toegelicht. Kijk ook naar de package deals, vooral interessant als je meerdere vermeldingen op onze website wenst.

Plaatsing (toelichting onder tabel) Per jaar
1) Basisvermelding incl. 1 actie € 25
2) Banner op merkpagina korting: zie onder € 15
3) Banner in rechterkolom € 50
4) In the picture incl. 1 actie € 50
5) Op actiepagina minimaal 3 € 5
6) Package deals dus korting! zie onder1) Basisvermelding op de pagina WOONwebwinkels
Een basisvermelding is de start voor elke webwinkel op onze site en noodzakelijk voor elke andere vermelding. Een basisvermelding houdt in een vermelding van je webwinkel op de deelnemerspagina. Je webwinkel wordt in deze lijst opgenomen met banner en korte omschrijving van je webwinkel en/of merken die je verkoopt. De kosten van een basisvermelding zijn € 25,– per jaar. Inbegrepen: het maken van een banner op maat (indien gewenst) en het plaatsen van één actie op onze actiepagina. Als je eenmaal een basisvermelding hebt en dus deelnemer van WOONwebwinkelen bent kan je je pakket uitbreiden.

2) Je webwinkel met banner onder een merknaam
De kosten van de plaatsing van je banner een merknaam bedraagt € 15,– per merk waaronder je webwinkel geplaatst wordt. Bij de plaatsing van de banner van je webwinkel onder 5 merken of meer krijg je 20% korting en betaal je dus slechts 12 euro per merk op jaarbasis. Wil je op 10 merkpagina’s staan? Dan krijg je dit pakket voor 100 euro! Klik hier voor een voorbeeld van een merkpagina met banners. De banners op een merkpagina verspringen willekeurig bij elke pageview.

3) Je banner in de rechter kolom van onze site
De kosten voor een banner in de rechter kolom van onze site zijn € 50,– voor een jaar. De banners die in de rechterkolom staan blijven altijd in beeld, op welke pagina van onze site men zich ook bevindt. De positie van de banners in de rechterkolom verspringt willekeurig met elke pageview.

4) Je webwinkel ‘in the picture’ op ons blog (homepage)
Voor € 50,– kan je webwinkel een week lang op de homepage van WOONwebwinkelen staan. Na een week verschuift dit bericht een plaats naar beneden om vervolgens pas na 10 weken te verdwijnen van de homepage. Een unieke manier om je webwinkel een lange tijd onder de aandacht van de vele bezoekers van WOONwebwinkelen te brengen. Een blogartikel bestaat uit een redactioneel stukje over je webwinkel in combinatie met minimaal 3 foto’s. Inbegrepen: een actieplaatsing op onze actiepagina. Klik hier voor een voorbeeld.

5) Je webwinkel met (kortings)actie op de actiepagina
Voor € 5,– per keer kan je webwinkel met een (kortings)actie op de actiepagina verschijnen. Een pakketje van 3 acties kost € 15,– Je hebt dan een jaar na betaling de tijd om de acties (per mail) aan te melden. Je actie verschijnt met een korte omschrijving op onze actiepagina met een banner en link naar je webwinkel. De actie verdwijnt van de pagina na als de actietermijn (max. 6 weken) verlopen is. Uit onze statistieken blijkt dat de actiepagina erg goed wordt bekeken door bezoekers van WOONwebwinkelen!

6) PACKAGE DEALS!
De ervaring heeft inmiddels geleerd dat webwinkels die ‘goed’ beginnen op WOONwebwinkelen de meeste bezoekers in hun webwinkel krijgen. Wil je ook een vliegende start maken op WOONwebwinkelen? Kies dan voor een van onderstaande package-deals! Wil je je banner daarnaast ook op bepaalde merkpagina’s vermeld zien, dan moet je die kosten bij het desbetreffende pakket optellen.

PAKKET 1
– basisvermelding op pagina WOONwebwinkels
– banner in rechterkolom of week lang ‘in the picture’

Normale kosten zouden € 75,– per jaar zijn, als package deal betaal je € 65,– per jaar.

PAKKET 2
– basisvermelding op pagina WOONwebwinkels
– banner in rechterkolom of week lang ‘in the picture’
– pakketje van 3 acties

Normale kosten zouden € 90,– per jaar zijn, als package deal betaal je € 75,– per jaar.

PAKKET 3
– basisvermelding op pagina WOONwebwinkels
– banner in rechterkolom
– week lang ‘in the picture’ op ons blog

Normale kosten zouden € 125,– per jaar zijn, als package deal 3 betaal je € 90,– per jaar.

PAKKET 4
– basisvermelding op pagina WOONwebwinkels
– banner in rechterkolom
– week lang ‘in the picture’ op ons blog
– pakketje van 3 acties

Normale kosten zouden € 140,– per jaar zijn, als package deal betaal je € 100,– per jaar.

Wil je je webwinkel aanmelden? Klik dan hier!

Bovengenoemde tarieven zijn geldig vanaf 1 juni 2012 en zijn ook in 2017 weer ongewijzigd gebleven! Daardoor zijn we niet alleen de leukste en de beste, maar ook nog eens de goedkoopste portal voor WOONwebwinkels!