Over ons / contact

Op WOONwebwinkelen zoek je op MERKnaam naar de leukste webwinkels die dat merk in het assortiment hebben. Dat scheelt een hoop tijd en speurwerk! In een oogopslag zie je welke webwinkels jouw favoriete merk verkopen. Makkelijker WOONwebwinkelen kan niet!

In 2011 is deze website online gegaan met als doel: het creëren van een overzichtelijke website voor een duidelijke doelgroep. Dit overzicht hebben we gecreëerd door op merknaam naar webwinkels te kunnen zoeken die dat merk in het assortiment hebben. En omdat we als doelgroep mensen met een passie voor alles voor in en om het huis voor ogen hadden worden er op deze website alleen merken en webwinkels genoemd met woonaccessoires in het assortiment. Uit het feit dat we ruim 25.000 unieke bezoekers per maand hebben concluderen we dat we in onze opzet zijn geslaagd: men weet WOONwebwinkelen te vinden!

Deze website is constant in verandering doordat er regelmatig nieuwe merken toegevoegd worden aan het merkenoverzicht. Onder deze nieuwe merken komen uiteraard ook steeds nieuwe webwinkels te staan. Op onze actiepagina staan steeds weer andere webwinkels vermeld die leuke kortingsacties hebben.

Accessoires van BloomingvilleTenslotte: op de homepage van WOONwebwinkelen vind je ook ons blog. Op dit blog komen, naast nieuwtjes van de merken, ook leuke woonwebwinkels in the picture te staan. En ben je ook geïnteresseerd in accessoires en kleding voor kids? Kijk dan ook eens op KIDSwebwinkelen. Op deze website kan je overzichtelijk op MERKnaam zoeken naar webwinkels met accessoires en/of kleding voor kinderen in het assortiment!

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze site of wil je je webwinkel aanmelden, stuur dan een e-mail naar info@woonwebwinkelen.nl.

Je kunt ons ook volgen via Twitter.