Waarom WOONwebwinkelen?

WOONwebwinkelen is eind 2010 opgezet als de eerste overzichtelijke, op merknaam gesorteerde verzamelsite van webwinkels. Onze doelgroep: consumenten die gericht op merknaam woonaccessoires zoeken op internet. De kans dat deze groep mensen via WOONwebwinkelen gevonden heeft wat ze zoeken is groot. Om die reden zullen ze dan ook eerder dan zomaar wat ‘rondsurfende’ consumenten, overgaan tot het plaatsen van een bestelling.

Ruim 25.000 unieke bezoekers per maand
HK lliving accessoiresSinds de oprichting in 2010 weten steeds meer mensen de weg naar WOONwebwinkelen te vinden. Momenteel (begin 2017) heeft WOONwebwinkelen ruim 25.000 unieke bezoekers per maand. Doordat je op onze website in een oogopslag ziet welke webwinkels een bepaald merk verkopen nemen we mensen een tijdrovende zoektocht op internet uit handen. WOONwebwinkelen is dus praktisch en werkt tijdsbesparend, daar houden mensen van! Dat zou dan ook de reden kunnen zijn waarom WOONwebwinkelen bij veel mensen die zich interesseren in alles wat met ‘wonen’ te maken heeft in hun favorieten staat. De kans dat consumenten bij jouw webwinkel uitkomen wordt dus aanzienlijk vergroot als jouw webwinkel op WOONwebwinkelen vermeld staat!

Ter info: sommige portals geven in plaats van het aantal (unieke) bezoekers ten onrechte het aantal pageviews als bezoekersaantal op, een aantal dat vaak 5x zo groot is. Laat je daardoor niet in verwarring brengen. Ook niet door het aantal hits wat soms genoemd wordt (vaak 10x zoveel). Ook het aantal hits zegt niets over het aantal (unieke) bezoekers. Waar het om gaat is het aantal (unieke) bezoekers, en die krijg je via WOONwebwinkelen!

Tevreden deelnemers vertellen
WOONwebwinkelen heeft heel veel tevreden deelnemers die de bezoekers in hun webwinkel aanzienlijk hebben zien stijgen sinds hun vermelding op WOONwebwinkelen. Lees de ervaringen van deelnemers op onze referentiepagina en laat je door hen overtuigen. Het antwoord op de vraag: waarom WOONwebwinkelen? kunnen zij je geven!

Ook deelnemer worden?
Ben je net zo enthousiast als onze deelnemers en zou je ook de banner van je webwinkel op onze site vermeld willen zien? Klik dan hier voor onze advertentiemogelijkheden en hier voor de daarbij behorende tarieven.