Adverteren

Hieronder volgen de verschillende mogelijkheden om op WOONwebwinkelen te adverteren. Als je het leuk vindt om ervaringen van deelnemende webwinkels op WOONwebwinkelen te lezen, bezoek dan onze referentiepagina.

Basisvermelding op de pagina WOONwebwinkels
Een basisvermelding op onze website is, zoals het woord al aangeeft, de basis om met je webwinkel op onze website vermeld te worden. woonaccessoires Ferm LivingMet een basisvermelding verschijnt je webwinkel met banner en een kort stukje tekst over je webwinkel en/of de merken die je verkoopt op onze deelnemerspagina. Alleen deelnemende WOONwebwinkels kunnen gebruik maken van een van de andere advertentiemogelijkheden die we bieden. Niet iedere webwinkel kan deelnemer van WOONwebwinkelen worden, elke webwinkel wordt voor plaatsing op een aantal punten beoordeeld.

Banner op merkpagina
De banner van je webwinkel kan onder een van de vele merknamen uit ons merkenoverzicht geplaatst worden. De banners verspringen bij elke pageview zodat elke webwinkel wel een keer als eerste wordt getoond.

Banner in rechterkolom
De banners in de rechterkolom zijn altijd in beeld, op welke pagina van onze website je ook bent. De plek van de banners wisselt bij elke pageview zodat alle webwinkels wel een keer bovenaan staan.

Je (kortings)actie op onze actiepagina
Uit onze statistieken blijkt dat de actiepagina erg goed wordt bekeken door consumenten! Een ideale manier dus om een kortingsactie onder de aandacht van de bezoekers van WOONwebwinkelen te brengen.

‘In the picture’ op ons blog (homepage)
Je webwinkel kan een week lang als eerste blogbericht op de homepage van WOONwebwinkelen komen te staan. Na een week verschuift dit bericht een plaats naar beneden om vervolgens Woonaccessoires zoeken op merknaampas na tien weken te verdwijnen van de homepage. Een unieke manier om je webwinkel een lange tijd onder de aandacht van de vele bezoekers van WOONwebwinkelen te brengen. Een blogartikel bestaat uit een redactioneel stukje over je webwinkel in combinatie met minimaal 3 foto’s, hier zie je een voorbeeld van een dergelijk blogbericht.

Benieuwd naar de tarieven?
Een volledig overzicht van de alle tarieven behorende bij bovenstaande advertentievormen vind je op onze speciale tarievenpagina.