Referenties

Hieronder volgen enkele referenties van deelnemende webwinkels van WOONwebwinkelen. Lees wat een vermelding op onze website voor hen betekent!


Gerrie van Livv Lifestyle:

Livv Lifestyle webshopOnze webshop Livv Lifestyle is eind oktober 2011 online gegaan. Het enige dat er toen nog aan ontbrak was naamsbekendheid. Iedereen die een webwinkel is begonnen zal het met me eens zijn dat na maanden van voorbereiding, je staat te trappelen om te beginnen met verkopen. Er zal dus gezorgd moeten worden voor bezoekers! Als fervente webwinkelbezoeker kwam al heel vaak via WOONwebwinkelen bij de leukste webshops terecht. Vandaar dat mijn eerste missie was om met contact op te nemen met WOONwebwinkelen. De realisatie van het plaatsen van logo etc. is heel snel gegaan, wat natuurlijk helemaal super is, maar niet gewoon hoeft gevonden te worden. Tot nu toe doen we het als beginner al helemaal niet slecht, Livv Lifestyle heeft nu al per maand 350 bezoekers via WOOnwebwinkelen verkregen. Wij van Livv Lifestyle zijn dan ook erg blij met een platform zoals WOONwebwinkelen.


Suzan van Deens:

Deens webshopDEENS.NL is in 2007 gestart met haar woonwebshop. Al snel bleek dat onze domeinnaam was geblokkeerd bij Google omdat deze website voorheen diende als doorverwijspagina naar alles wat met Denemarken te maken had. D.m.v. een her-indexering was het euvel al snel opgelost en nam het aantal bezoekers gestaag toe. Vandaag de dag kennen we dagelijks veel trouwe bezoekers die ons weten te vinden via websites zoals WOONwebwinkelen. Door de overzichtelijk opzet en heldere taal, kun je snel datgene vinden waar je naar op zoek bent. Maandelijks zorgt WOONwebwinkelen dan ook voor honderden extra bezoekers en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee!


Anouck van Livv wonen:

Livv wonen webshop Livv wonen is eind 2010 gestart met haar webshop in woondecoratie. Zoals bij meer starters, kwam vanzelf de vraag: hoe word ik gevonden door mijn klanten? Door zelf veelgebruikte zoekwoorden bij Google in te typen hoopte ik achter dat antwoord te komen. En ja, dat antwoord kwam er dankzij WOONwebwinkelen. Hun hoge notering bij Google viel mij meteen op, intypen van een merknaam in combinatie met het woord webwinkel leidt vaak naar WOONwebwinkelen! Verder heeft WOONwebwinkelen een mooie, overzichtelijke site waar duidelijk veel aandacht aan wordt besteed. Ook de mogelijkheid om per merk een overzicht te krijgen van alle webshops vind ik een grote plus. Via WOONwebwinkelen komen maandelijks veel bezoekers bij Livv wonen terecht. Starters van webshops in woondecoratie raad ik dan ook zeker aan om zich bij WOONwebwinkele.nl aan te melden!


Collette van Nordic Blends:

Nordic Blends webshopWij hebben voor WOON/KIDSwebwinkelen gekozen omdat dit de enige portal is waar je kunt zoeken op merk. Dit is enorm handig voor bezoekers die al een idee hebben wat ze zoeken. WOON/KIDSwebwinkelen heeft de SEO ook nog eens prima voor elkaar, zodat de site gemakkelijk te vinden is via zoekmachines. Wij zijn heel tevreden met het aantal bezoekers dat we via WOONwebwinkelen krijgen!


Cindy van More Than Living:
More Than Living webshop
In februari 2011 ben ik begonnen met mijn woonwebwinkel More Than Living. Vrij snel daarna ben ik bij WOONwebwinkelen terecht gekomen en ik ben hier nog altijd erg blij mee! Wij krijgen dagelijks veel extra bezoekers die doorklikken naar onze site. Daarnaast is WOONwebwinkelen een mooi vormgegeven verzamelsite en overzichtelijk voor de bezoekers die op zoek zijn naar een bepaald merk. Je kan als webwinkel ook nog leuke acties op de site zetten voor extra reclame. Kortom, een aanrader voor elke webwinkel!


Sabine en Anouk van Style 4 Us:

Style 4 Us webshopWat in mei 2010 begon als een klein webwinkeltje met maar een paar artikelen is inmiddels uitgegroeid tot een webwinkel met meer dan 400 artikelen. Ons assortiment is breed en omvat super merken zoals o.a. It’s about RoMi, Naco Trade, Madam Stoltz en Household Hardware. We blijven ons assortiment uitbreiden met merken waar wij achter staan. WOONwebwinkelen is voor ons de perfecte site om goed gevonden te worden. En dit is ook gebleken! Een professionele site die behalve heel mooi ook nog eens erg overzichtelijk en duidelijk is. Wij zijn super tevreden en kunnen deze site dan ook echt aanraden bij alle andere woonwebwinkels.


Helena van CATH Lifestyle:

Cath Lifestyle webshopAls ik zelf via Google op een merknaam zocht kwam ik altijd op WOONwebwinkelen terecht. Een erg overzichtelijke website waar snel te vinden is waar je favoriete merk online te koop is. CATH Lifestyle is in juli 2011 online gegaan. Ik heb me toen ook direct aangemeld en mijn banner onder een aantal merken die ik verkoop laten plaatsen. Leuk om te zien dat een groot deel van de bezoekers in mijn webwinkel via WOONwebwinkelen komt! Het contact met Evelien is goed en er wordt altijd snel gereageerd op al je vragen.


Carla van Label 123:

Label 123 webshopIn het voorjaar van 2011 zijn wij gestart met onze webwinkel Label123 Kids&Lifestyle. Als webwinkel is het natuurlijk zaak om gevonden te worden. Al snel hebben wij om ons ingeschreven bij WOONwebwinkelen en daar hebben we geen spijt van, want inmiddels krijgen wij dagelijks vele bezoekers binnen via WOONwebwinkelen en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee! WOONwebwinkelen is een van de weinige portalen waar je kan zoeken op merk. De site is eigenlijk, met alle mooie foto’s en stukjes tekst al een voorproefje voordat de bezoekers bij de webwinkels terecht komen. Dat alleen al is toch een compliment waard. WOONwebwinkelen is voor ons met alle vele extra’s een toegevoegde waarde.


Simone en Jeffrey van Wonen met LEF!:

Wonen met LEF! webshopVoor ons is WOONwebwinkelen een prima toevoeging voor onze marketing. Ik ben erg blij dat deze site een overzichtelijk portal biedt om te zoeken op merk, want dat is namelijk een uniek medium. Evelien snapt heel goed wat wij als webwinkels willen en nodig hebben. WOONwebwinkelen staat bijna veel merken (in combinatie met het woord ‘webwinkel’) hoog in Google Organic en dat is een hele prestatie. Wij krijgen lekker veel bezoekers die naar ons doorlinken en daar zijn we uiteraard erg blij mee. Een dikke pluim!


Sandra van Woonwinkel Siep

Woonwinkel Siep webshopIn het voorjaar van 2011 zijn we begonnen met onze webshop Woonwinkel Siep. WOONwebwinkelen trok al vrij snel onze aandacht doordat deze website vaak voorbij kwam als we in Google zochten. Met de frisse en professionele uitstraling van de site èn het leuke blog iedere week was onze keuze al snel gemaakt. Woonwinkel Siep staat bij WOONwebwinkelen goed in the picture, want we krijgen via deze weg veel bezoekers en daar zijn we natuurlijk blij mee!


Kitty van Gewoon Chic:

Gewoon Chic webshopWij hebben onze webwinkel Gewoon Chic direct vanaf het begin ingeschreven bij WOONwebwinkelen. Vanaf het moment van inschrijven tot aan nu hebben wij gemerkt dat het aantal bezoekers is gestegen. Veel bezoekers van WOONwebwinkelen klikken dus door naar onze webwinkel. Ik denk dat dit mede komt doordat bezoekers kunnen zoeken op merk. Wij zijn dus heel erg tevreden met onze keuze voor WOONwebwinkelen.