By Boo staat voor wooninspiratie voor jouw interieur!

By Boo is een jong en dynamisch Nederlands merk. Met haar assortiment maakt ze sinds 2013 menig interieur compleet. Dit doen ze met gave items die net even anders zijn. By Boo laat zich niet in een hokje stoppen en speelt in op de huidige woontrends waar ze hun eigen draai aan geven.

By Bos heeft een innovatieve en eigen kijk op de woonwens van vandaag. Of het gaat om dat kleurrijke kussentje voor op de bank, die stoere lamp voor boven de eettafel of een zacht en warm vloerkleed, By-Boo weet je elke keer te verrassen.

Op zoek naar een nieuwe bijzettafel? Bekijk dan de collectie van By Boo bij Woononline. Of je nu kiest voor een ronde tafel, vierkante tafel of een set van drie tafels: iedere By Boo tafel heeft zijn eigen, unieke look. En natuurlijk zijn ze ook leuk met elkaar te combineren! Mix en match twee bijzettafels in verschillende vormen of kleuren om jouw interieur een persoonlijke touch te geven.

Het assortiment van By Boo bestaat uit klein meubelen en heel veel woonaccessoires. Het assortiment varieert continu en speelt zo in op de musthaves van nu. De artikelen van By Boo zijn de finishing touch voor elk interieur!

Via Woononline en By Boo.