Korting op servies van Royal Doulton bij Woldring

In de wereld van servies en keramiek is het in 1815 opgerichte bedrijf Royal Doulton een waar begrip. Al meer dan 200 jaar is het bedrijf marktleider op het gebied van eigentijds en kwalitatief servies! Door de gebruikte materialen is het servies geschikt voor het gebruik in de oven en magnetron.

Als geen andere merk is Royal Doulton het toonbeeld van het Engelse gevoel voor stijl en finesse. Bij Woldring tref je een ruime selectie aan servies van Royal Doulton. In alle series herken je de typisch Britse vormen- en kleurentaal waarin elegantie de boventoon voert.

Het gevoel van zon, zee en strand is bijna tastbaar als je het servies van Royal Doulton Pacific in handen hebt. Niet voor niets is de intens blauwe kleur van de stille oceaan het hoofdthema van deze unieke servies collectie. De complete Royal Doulton Pacific reeks bestaat uit ontbijtborden, dinerborden en diverse mokken, die je nu bij Woldring voor een aantrekkelijke prijs kunt bestellen.

De Pacific serie van Royal Doulton is een wit servies versierd met diep blauwe stippen, lijnen of verfspetters. Combineer dit servies met een effen wit servies of mix en match de verschillende onderdelen. Zo dek je iedere dag weer een andere tafel!

Via Woldring.