Flinders ruimt op, 50% korting op designproducten in hun woonwinkel in Zaandam!

Van 31 augustus t/m 9 september profiteer je van 50% korting op meer dan 5.000 designproducten van bekende merken als Vitra, Hay en Artemide in de woonwinkel van Flinders in Zaandam. Wees er snel bij, want op alles geldt OP = OP.

Het gaat om showroommodellen, producten met een lichte beschadiging, exemplaren die geen verpakking meer hebben maar ook om volledig nieuwe producten. Tijdens de grote sale van 31 augustus t/m 9 september vult Flinders de outlet elke dag aan met nieuwe producten. Handig om te weten: de producten die je in de sale in de winkel in Zaandam vindt, bieden ze niet online aan voor dezelfde prijzen.

Op donderdag 30 augustus van 17:00 tot 20:00 uur is er een grote pre-sale magazijnopruiming in de woonwinkel van Flinders in Zaandam. Dit is een unieke kans om als een van de eersten design voor de helft van de prijs te kopen. Wees er daarom snel bij, want op alles geldt OP = OP. Om die reden is reserveren helaas niet mogelijk. Let op: Flinders brengt wel transportkosten in rekening wanneer je een of meerdere product(en) door hen wilt laten bezorgen.

Ben je niet in de gelegenheid om de woonwinkel in Zaandam te bezoeken? Bekijk dan de online sale waarin je ook honderden mooie design artikelen tegen aantrekkelijke prijzen vindt!

Via Flinders.