Een vliegende start van 2018 met de vlinders van Liljebergs en vogeltjes van Myrte!

Gelukkig Nieuwjaar! Een nieuw jaar ligt voor ons, een jaar met nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen. De eerste uitdaging voor ons is de opening van onze webshop. In onze webshop het WOONcadeau vind je woonaccessoires van o.a. de merken House Doctor, Meraki, Linum, Scandinaviaform, Vissevasse, House in Style en Brita Sweden. Het aanbod van onze webshop zal in de komende tijd nog worden uitgebreid. Uit de omvangrijke collectie van deze labels hebben we een selectie samengesteld waar wij blij van worden. Het zijn items die wij echt leuk of mooi vinden en die we zelf graag in huis zouden willen hebben.

Om het jaar met een vliegende start te beginnen ontvang je deze maand 20% korting op ‘alles wat vliegt’ in onze webshop: de vlinders van Liljebergs en de vogeltjes van Myrte.

Vlinder posters van Liljebergs
De Zweedse fotograaf Göran Liljebergs staat bekend om zijn prachtige macrofotografie. Zijn passie voor fotografie en vlinders en insecten hebben ertoe geleid dat Liljebergs een fantastische collectie fotoprenten heeft kunnen maken. Alle foto’s zijn in zijn eigen studio genomen en worden daar geprint op een hoge kwaliteit 11-kleuren inktjet printer op 200 grams papier afgedrukt. Door zijn vakmanschap zijn alle details en kleuren van insecten levensecht. Het zijn stuk voor stuk pareltjes voor aan de muur. Maak een keuze uit de verschillende varianten en haal een stukje natuur in huis!

Vogel kussens van Myrte
Op slag verliefd werden wij op de uitgebreide collectie kussens met vogel-illustraties van Myrte. Je huis wordt meteen een stuk vrolijker met een paar van haar kussen met vogeltjes. Kies er één als pronkstuk van je interieur of laat zien hoe leuk je vogels vindt met een paar verschillende exemplaren bij elkaar.


De Nederlandse Myrte is haar bedrijf begonnen om haar bewondering van de natuur te kunnen delen. Voor haar is het daarom ook heel vanzelfsprekend om de meest milieuvriendelijke materialen die er te vinden zijn te gebruiken voor nieuwe producten. De kussens zijn gemaakt van stevige biologische katoen dat tegen een stootje kan.

Wil je in 2018 ook wel een stukje natuur in huis halen? Profiteer dan de hele maand januari van 20% korting op alle vogels en vlinders in de webshop van WOONwebwinkelen: het WOONcadeau!

Foto’s via Liljebergs en Myrte.