Duurzaam verpakken doe je met Bee’s Wrap!

Ken je Bee’s Wrap al, de moderne en duurzame vervanger voor plastic en aluminium verpakkingsmateriaal? Het is ideaal voor het bewaren van etenswaren en het afdekken van schalen. Bee’s Wrap is gemaakt van biologisch katoen met bijenwas, boomhars en jojoba-olie. Daardoor heeft het een antiseptische werking en blijven de verpakte etenswaren langer goed.

Deze herbruikbare vervanger van cellofaan- of aluminiumfolie is ideaal voor het afdekken van schaaltjes en verpakken van etenswaren in de koelkast, of als verpakking voor je lunchpakketje. Het is ook nog eens gezonder, want aluminiumfolie kan in contact met kliekjes en andere voeding toch stoffen afgeven of bij zure etenswaren zelfs oplossen.

Je kunt de Bee’s Wrap gebruiken door deze met je handen om het product, kom of schaal heen te vouwen. Door de warmte van je handen vormt de Wrap zich om het te verpakken product en zorgt daardoor dat het afgesloten wordt. Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor een vormbare voedselwrap die steeds herbruikt kan worden.

Je kunt de Bee’s wrap ongeveer 10 tot 12 maanden gebruiken, uitgaande van zo’n twee keer per week. De Wrap kun je makkelijk reinigen door deze af te spoelen onder KOUD water met eventueel wat ecologisch afwasmiddel als dat nodig is. Dus met de hand wassen in een koud sopje en opnieuw gebruiken. Hang ‘m op om te drogen en de wrap is klaar voor het volgende gebruik.

De Bee’s Wrap is o.a. bij Bol.com verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

Via Bee’s Wrap.