Designklassieker: de Tolomeo van Artemide

Als je het hebt over designklassiekers, dan heb je het over de Tolomeo serie van Artemide. De lampen uit deze serie zijn goed op weg om een van dé designiconen van de 20ste eeuw te worden. De lampenserie kenmerkt zich door veelzijdigheid en (kenmerkend voor designklassiekers) tijdloosheid. Flinders heeft deze lampen in het assortiment en op de bureaulamp een momenteel een korting van maar liefst 25%!

De Tolomeo serie is geproduceerd door het Italiaanse designlabel Artemide. Het ontwerp van van de lampen komt voor rekening van de ontwerpers Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina. In de Artemide Tolomeo serie vind je prachtige tafellampen, vloerlampen, hanglampen en wandlampen. De collectie is heel compleet en past in werkelijk ieder interieur.

De lampen zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Vaak met een onderstel of frame in aluminium of zwart gepoedercoat. De lampen zijn verkrijgbaar met verschillende lichtbronnen (halogeen, LED, Fluor) en met of zonder dimmer. Je kunt kiezen voor aluminium kappen, maar ook lampenkappen van perkament of satijn grijs. De mogelijkheden zijn eindeloos van de Tolomeo serie, er is er altijd wel een bij die in jouw interieur past!

De Artemide Tolomeo Micro bureaulamp is makkelijk te draaien en in verschillende prachtige kleuren verkrijgbaar. Tijdelijk ontvang je deze bureaulamp met 256% korting bij Flinders, dus als je deze lamp op je verlanglijstje hebt staan is dit het moment om hem te bestellen!

Via Flinders.