Ontdek de wereldse collectie woonaccessoires van Urban Nature Culture!

Met woonaccessoires van het Amsterdamse lifestyle merk Urban Nature Culture haal je niet alleen de natuur maar tegelijk ook de wereld in huis. De collecties worden ontworpen door Anne Marie Hermans en weerspiegelen haar visie op de wereld.

Anne Marie trekt er vaak op uit om de wereld te ontdekken en inspiratie op te doen. De unieke vondsten en verloren schatten die zij tegenkomt tijdens het vele reizen over de hele wereld laat ze terug komen in haar collecties. In haar assortiment zit een mix van culturen verwerkt wat tot een bijzondere collectie met de mooiste items heeft geleid.

Het is een collectie met een ‘urban’ uitstraling en tevens een collectie waarmee je de natuur in huis haalt door het gebruik van gerecycled glas, bamboe, jute en biologisch katoen. De producten van Urban Nature Culture kenmerken zich verder door het gebruik van de meest unieke prints en patronen. Natuurlijk worden de producten grotendeels op een verantwoorde en eerlijke manier geproduceerd.

De collectie van Urban Nature Culture bestaat o.a. uit servies, snijplanken, servetten, hand- en theedoeken, tafelkleden, bloempotten en -hangers, kaarshouders en kussens. Producten van Urban Nature Culture zijn producten met een verhaal. Je shopt ze online bij deze webwinkels.

Via Urban Nature Culture.