Tokyo Design Studio shop je bij The Oriental Shop!

Sierlijke prints en subtiel design. Tokyo Design Studio laat alle Japanse kenmerken in hun ontwerpen en producten zien. De verschillende prints die samengevoegd worden in een serviesset vormen een mooi geheel en zijn een speelse aanvulling op een basisservies. Bij webshop The Oriental Shop hebben ze veel servies van dit mooie merk op voorraad.

tokyo-design

De oriëntaalse uitstraling van het servies van Tokyo Design Studio vindt haar oorsprong in de Japanse cultuur waarin bescheidenheid en elegantie een belangrijke rol spelen. Het servies wordt gemaakt van porselein en je ziet geometrische vormen vaak terugkomen evenals de typerende Japanse kersenbloesem.

tokyo-design-collectie

Tokyo Design Studio maakt veel gebruik van de kleuren blauw, roze, wit en zwart. Naast porselein maken ze veel gebruik van bamboe in hun collecties. Het is echt een servies om mee te pronken, dus maak maar alvast een mooie plek voor vrij!

tokyo-design-3

Het servies is helaas niet goedkoop, het is daarom ook echt een servies om bij elkaar te verzamelen. Wat op zich heel makkelijk gaat want alle items uit de collectie van Tokyo design studio zijn met elkaar te matchen, het kan dus niet fout gaan als je dit servies op je verlanglijstje ze! Het is nu trouwens een goed moment om te shoppen bij The Oriental Shop want ze geven er momenteel tot 20% korting!

Foto’s via The Oriental Shop.