Back to the seventies met het servies van HKliving!

Ben je nog op zoek naar last minute Kerstcadeautjes? Dan ben je bij Fonq aan het juiste adres. Met hun makkelijke gift finder doe je inspiratie op indien je niet precies weet wat je voor wie onder de boom kunt leggen. Zo verras je familie en vrienden met iets wat ze echt mooi vinden!

Wat dacht je bijvoorbeeld van het hierboven afgebeelde servies van het Nederlandse merk HK living waarmee je back to the seventies gaat? De mokken zijn gemaakt van keramiek en hebben allemaal een verschillende aardse kleur. Zo creëer je een speels effect op tafel! Dit servies van HKliving is in het assortiment van Fonq opgenomen.

Naast het servies vind je ook veel lampen uit het HKliving assortiment dat je bij Fonq. De lampen van HK living hebben industriële look en hebben kleuren als zwart, wit en grijs. Enkele modellen kunnen ook in opvallende kleuren als rood en geel besteld worden. Dit is ideaal voor woonruimtes met een industriële woonstijl. Het combineren van metaal met één opvallende kleur maakt van elke woonruimte een prachtig geheel.

Naast lampen en servies tref je in het assortiment van HKliving ook meubels aan. Het gaat hier om veelal houten meubels welke een witte, grijze of zwarte verflaag hebben. Stoelen, krukken, (opberg)kasten, banken en eetkamer tafels, ook deze meubels shop je natuurlijk bij Fonq.

Via Fonq.