Scandinavisch wonen met een verrassende twist, dat is Nordic Living.be!

Bij Nordicliving.be zijn ze steeds op zoek naar nieuwe prikkelende ideeën en concepten. Ze hebben een zwak voor verrassende nieuwe pareltjes op de interieurmarkt.

In deze drukke tijden is het fijn thuis komen in een interieur dat je inspireert en energie geeft om aan de slag te gaan met die ene droom, je carrière, het reilen en zeilen van je gezinsleven of nog veel meer. Dit interieur wordt gevormd door spullen die je mooi vindt. ‘Your home should tell the story of who you are & be a collection of what you love’ is dan ook de slogan van Nordic Living. Daarom bestaat hun collectie uit labels en producten waar zij helemaal gek op zijn.

De producten in hun webshop zijn voornamelijk labels van Scandinavische, of op Scandinavisch geïnspireerde, afkomst. Sober, puur & zuiver. Grotere merken zoals House Doctor, Bloomingville en HK Living sieren deze webshop. Maar daarnaast zijn ze ook steeds opzoek naar kleinere en unieke spelers die zich kenmerken vanuit een passie en liefde voor design. Ze verwelkomden al originele labels zoals bijvoorbeeld prachtige natuurfotografie van Liljebergs, stoere houten beestjes van Atelier Pierre en de bijzondere wandplankjes van FIGR1. Daarnaast blijven ze hun oren en ogen openhouden om de nieuwste originele pareltjes te ontdekken en toe te voegen aan hun assortiment.

Bij Nordic Living worden ze blij van merken die een verhaal vertellen en mensen die hun vak met passie uitvoeren, net zoals zij dat doen. Fijne, kleinschalige projecten kunnen bijzonder goed samengaan met de grotere spelers op de interieur markt, juist die combinatie maakt je interieur tot een bijzonder en persoonlijk geheel!

Via Nordic Living.