MADE.com, origineel (en betaalbaar!) design direct van de makers

Ben je de afgelopen tijd op Schiphol geweest en ben was je ook blij verrast toen je in de M & H gates mooie design meubels in de loungeruimtes zag staan? Wij in ieder geval wel! Schiphol blijkt de showroom te zijn van MADE.com

In de showroom op Schiphol kan je de design ontwerpen van MADE.com uitproberen. Onder het genot van een kopje koffie neem je bijvoorbeeld even plaats in een Kubrick fauteuil of op Ritchie bank. Je doet er designinspiratie op terwijl je wacht op je vlucht en de tijd tot je mag boarden gaat ineens een stuk sneller!

De missie van het in Engeland gevestigde MADE.com is om originele design meubels van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs aan te bieden. Ze vinden dat reguliere winkels en dure designmerken klanten oneerlijk behandelen. Met alle tussenstappen in het productieproces betaal je vaak onnodig veel geld. Geen magazijnen, geen winkels, geen tussenpersonen.

Doordat ze in direct contact met de ontwerpers en fabrikanten van de meubels staan profiteer jij daarvan. En hoe! Hun producten zijn vaak namelijk tot wel 70% goedkoper dan de normale winkelprijzen.

Zij willen je dit deel besparen en bieden origineel design aan voor betaalbare prijzen. Daardoor bespaar je tot wel 70% op je aankopen.

Voor hun unieke meubelcollecties werkt MADE.com samen met jong designtalent, prijswinnende ontwerpers en gerenommeerde fabrikanten. De beste vakmensen werken aan jouw meubels, vaak dezelfde fabrikanten die ook voor grote merken werken. Dit resulteert in een collectie met de ‘wow factor’ voor een prijs die je niet voor mogelijk houdt!

We zijn ervan overtuigd dat we je nieuwsgierigheid hebben gewekt en dat je graag meer van MADE.com wilt zien op hun homepage. We zijn benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn als wij!

Via MADE.com