Maak je terras gezellig met een buitenkleed van Pappelina!

De vloerkleden van het Zweedse merk Pappelina zijn gemaakt van plastic en het grote voordeel daarvan is dat ze ook geschikt zijn voor buiten!Je balkon, terras, overkapping, al heb je zelfs een poolhouse: een Pappelina kleed maakt de ruimte echt af.

Je hebt de keuze uit tientallen subtiele, grafische designs en evenzoveel kleuren. Van effen tot honingraatpatroon, van grijs tot grasgroen: je vindt zeker een kleed dat past bij jouw stijl. Bij Nordic Blends krijg je t/m 15 juni 10% korting op alle vloerkleden van Pappelina.

De duurzame, ecologische tuinkleden en tapijten van Pappelina worden zowel ontworpen als geproduceerd in Dalarna, Zweden. Ze worden gemaakt op traditionele weefgetouwen en maken daarbij gebruik van twee keer zoveel materiaal als andere producenten van kunstof vloerkleden.

Dat zie je en dat voel je, een vloerkleed van Pappelina ademt pure kwaliteit uit. Uniek is de prachtige oppervlaktestructuur van de outdoor vloerkleden: zacht en glad. De tuinkleden van Pappelina zijn zo mooi dat ze zowel binnen als buiten goed tot hun recht komen.

De tapijten zijn gemakkelijk te onderhouden, volledig weerbestendig en kunnen in de machine gewassen worden. Bij Nordic Blends zijn ze al jaren fan van dit mooie kwaliteitslabel uit Zweden!

Via Nordic Blends en Pappelina.