Leuke cadeauwebshop ontdekt: Living, the joy of giving!

LIVING.nl is een cadeau website, oorspronkelijk gericht op vrouwen tussen de 20 en 45 jaar. Inmiddels hebben ze ook cadeaus voor mannen en kinderen aan de collectie toegevoegd, dus voor iedereen is er hier wel een gepast cadeau te vinden! Trouwens, het cadeaumoment beperkt zich bij niet alleen tot het geven van cadeaus aan anderen, maar juist ook aan cadeautjes voor jezelf.

In de webwinkel introduceert LIVING.nl de zogenaamde giftfinder. Met deze tool wordt het brede en gevarieerde assortiment eenvoudig en overzichtelijk gepresenteerd. Door een selectie aan te brengen op voorkeuren als budget, stijl en doelgroep, wordt een lijst met originele cadeaus gegenereerd.

Hiermee maakt het kiezen van een geschikt cadeau een stuk makkelijker! De webshop biedt een breed en gevarieerd assortiment binnen de vier productcategorieën Home Deco, Fashion, Health & Beauty en Lifestyle. In het assortiment bevinden zich gevestigde merken als Bloomingville, Fest Amsterdam en House Doctor. Maar je vindt er ook nieuwe merken zoals posters van I love my type.

De cadeauwebsite LIVING.nl is onderdeel van Sanoma, bekend van de tijdschriften Linda, Viva, Flair en VTwonen. Ben je nieuwsgierig wat zij als leuke cadeaus hebben uitgezocht, neem dan snel een kijkje!

Foto’s via LIVING.nl.