Laat je inspireren tijdens de Days of Homeland van Sissy-Boy en ontvang 20% korting!

Een interieur is meer dan een selectie mooie items. Het is het gevoel van thuiskomen, een warme sfeer neerzetten en uitdragen wie jij bent. Een interieur is het creëren van jouw droomwereld, en dat begrijpen ze bij Sissy-Boy. Daarom draaien de Days of Homeland om het creëren van werelden: van het Scandinavisch geïnspireerde Nordic Comfort, naar het luxe City Chic en de sprookjesachtige Bold Botanics. Elke wereld heeft zijn eigen unieke sfeer, kenmerken en selectie items uit de Homeland-collectie.

Rijke tinten, gouden accenten en luxe materialen: de City Chic-collectie van Sissy-Boy vat de essentie van de grootstedelijke attitude. Contrasterende, warme kleuren als okergeel en wijnrood leggen een ideale basis voor een warm thuiskomen. Door het mixen en matchen van materialen, tinten en patronen creëer je een luxueuze, stedelijke sfeer.

Creëer je eigen Scandinavische droomwereld aan de hand van de Nordic Comfort-collectie van Sissy Boy. Met het warme, huiselijke velvet bereid je je voor op de komende koude winterdagen. Door te spelen met geometrische vormen, minimalistisch design en een koel kleurenschema haal je die gewilde Scandinavische rust en stilte in huis.

Met de sprookjesachtige Bold Botanics jungleprint waan je je in een urban jungle. De speciaal voor Sissy-Boy ontwikkelde illustraties van flora en fauna uit het oerwoud komen tot leven op banken, stoelen en woonaccessoires. Dankzij het contrast tussen het tijdloze model en de speelse, levendige print maak je met de meubels in het uitgesproken dessin een uniek statement.

Waan je in een andere wereld en laat je tot 29 oktober inspireren bij de Days of Homeland van Sissyboy! Je ontvangt in deze periode 20% korting op heel veel Homeland artikelen zoals banken, kussens, vloerkleden en plaids.

Via Sissy-Boy.