Het Deense label Ferm Living, bekend geworden door hun mooie behang

Ferm Living is een uniek Deens design label, opgericht in 2005 door Trine Andersen. Ferm Living houdt vast aan Scandinavische waarden en retro design. Maar tegelijkertijd ligt de focus op grafische elementen en figuren. Deze combinatie maakt de woonaccessoires van dit merk erg eigentijds. Bij Flinders zijn ze fan van dit mooie merk en ze hebben daarom een uitgebreide collectie in hun webshop opgenomen.

De collectie van Ferm Living is erg geliefd onder iedereen met een voorliefde voor Scandinavisch design. Strakke lijnen en natuurlijke elementen zie je in vrijwel elk item terug. Een jaar na oprichting was de eerste collectie van Ferm Living, een behang-lijn, meteen al een hit. Inmiddels bestaat de collectie niet meer alleen uit behang, maar ook uit woonaccessoires, meubels en lampen.

Het Ferm Living behang is beroemd geworden en is inmiddels verkrijgbaar over de hele wereld. De ontwerpen zijn geïnspireerd door verschillende dingen, bijvoorbeeld door de Scandinavische natuur, mode, architectuur, rommelmarkten en reizen rond de wereld. De ontwerpen zijn een combinatie van grafische patronen en een uniek modern tintje. Mooie voorbeelden hiervan zijn het populaire Grid behang, Lines behang en de Harlequin collectie, allemaal verkrijgbaar bij Flinders.

Al het behang is gemaakt van WallSmart kwaliteit, wat heel makkelijk werkt. Je plakt het behangplaksel direct op de muur, zonder behanglijm. Het enige dat je moet doen is het kiezen van je favoriete ontwerp bij Flinders en beginnen met het maken van je ‘Wonderwall’ met dit prachtige behang!

Via Flinders.