Designlampen van Louis Poulsen shop je (met 20% korting) bij Flinders

In 1874 begon de Deen Ludvig R. Poulsen een bedrijfje dat wijn importeerde. Helaas was dat niet heel succesvol. Voor zijn tweede ondernemingspoging, een gereedschapswinkel, huurde Ludvig R. Poulsen zijn neef Louis in.

Dit bleek een schot in de roos te zijn want al snel ontwierp Louis de inmiddels wereldberoemde PH 5 lamp. Vanaf dat moment is het merk Louis Poulsen niet meer weg te denken uit de wereld van designverlichting. Het merk staat voor comfort, functie en ambiance.

Naast prachtige hanglampen heeft Flinders ook de mooie vloer- en tafellampen van Louis Poulsen in de collectie. Op het eerste gezicht ogen deze lampen misschien wat eenvoudig, maar als je goed kijkt ontdek je hoe mooi ze zijn! Het bijzondere aan deze lampen is dat ze vrij van schittering en optimaal lichtdoorlatend zijn.

Een bijzonder exemplaar uit de collectie die we niet ongenoemd willen laten is toch wel de PH Snowball hanglamp van Louis Poulsen. Deze lamp is zo mooi dat je ernaar blijft kijken! Door het design van de kap geeft hij jouw interieur ook extra sfeer mee.

Flinders is officieel dealer van Louis Poulsen. Dat betekent dat zij elk product uit de Louis Poulsen PH serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen.

Via Flinders.