Broste Copenhagen: voor kaarsen, servies, vloerkleden en meer

Al meer dan 50 jaar ontwerpt Broste Copenhagen de mooiste producten voor in jouw huis. Als je van de Scandinavische woonstijl houdt is dit merk ook echt iets voor jou!

Aanvankelijk richtte het merk zich voornamelijk op kaarsen en kaarsgerelateerde producten. Tegenwoordig koop je hier vrijwel alles voor in huis. Van servies tot sierkussens en van vloerkleden tot meubilair. De grote collectie aan kaarsen zit nog steeds in de collectie van Broste.

Daarnaast is servies toch wel een van de pijlers van de huidige collectie geworden. Het servies wordt gemaakt van een hoge kwaliteit aardewerk. Kenmerkend zijn de natuurlijke aardetinten van het servies. Alle onderdelen en kleuren zijn mooi met elkaar te matchen.

Echte musthaves zijn ook de stoere en unieke vloerkleden van Broste Copenhagen. Deze worden met de hand gemaakt van snijresten leer en katoen uit de fashionindustrie. Elk vloerkleed is net even anders en daarom uniek! Ze zijn in verschillende maten leverbaar. Ideaal voor elk vertrek in huis, zelfs in de badkamer.

Door de stevige samenstelling kunnen de kleden wel tegen een stootje en is een beetje inlopend water niet zo’n probleem. Ze kunnen in de stomerij gereinigd worden, zodat je er jaren plezier van kunt hebben. Je shopt Broste Copenhagen bij deze webshops!

Foto’s via Broste Copenhagen.