Zen Lifestyle, ruim 30 jaar specialist in trendy wonen!

Ervaring genoeg bij Zen Lifestyle, want al sinds 1984 houdt deze (web)winkel zich bezig met de inkoop van trendsettende meubels uit de gehele wereld. Ze halen hun assortiment uit landen als China, India of Indonesië maar ook uit Denemarken of Zweden.

Daardoor krijg je een mooie mix en zijn zij steeds vernieuwend. Zen Lifestyle blijft je verrassen met hun assortiment en het blijft daarom leuk om in hun mooie winkel in Wijchen rond te lopen en de mooiste meubels te ontdekken.

Zen Lifestyle noemt zich dé specialist in design meubels, van vintage stoelen tot de nieuwste kasten uit India. biedt je altijd de scherpste prijzen en acties van alle topmerken. Of je nu op zoek bent naar een tv-dressoir of uw huiskamer compleet opnieuw wilt inrichten, bij Zen Lifestyle zit je altijd goed!

Naast de webwinkel beschikt Zen Lifestyle ook over een fysieke winkel in Wijchen, bij Nijmegen. In deze superstore van 10.000 m² vindt je een enorm deel van ons assortiment terug. Natuurlijk vind je in de winkel van Zen Lifestyle ook hun eigen producten, zoals een diverse aanbod vintage en retro banken en hun topsellers, zoals het vintage tv-dressoir Stan en natuurlijk de HO-19, een hoogglans tv-dressoir.

Maar ook hebben ze een groot deel ingericht met de mooie collectie van Zuiver en Duchtbone en vind je er nog veel meer topmerken, zoals Be Pure, UrbanSofa, Fatboy, Makkii en Woood.

Via Zen Lifestyle.