Mooi wonen begint bij webshop La Vie Jolie!

Bij La Vie Jolie shop je online originele woonaccessoires. Eigenaresse Jolie is het kloppend hart van La Vie Jolie. Voortdurend is ze op zoek naar mooie, bijzondere en unieke items om jouw huis mooi te maken.

muursticker-laviejolie

Haar passie voor mooi wonen is haar met de paplepel ingegoten door de woonwinkels die haar ouders ruim 35 jaar hadden. De stap om een online woonwinkel te beginnen was dan ook gemakkelijk gemaakt. En voilà, webshop La Vie Jolie was een feit!

laviejolie

Bij La Vie Jolie vind je mooie zachte kussens, retro vazen, prachtige eettafels, wollen poefjes van o.a. de merken Fest Amsterdam, Roomblush, Pulpo, Camp Cirrus en Normann Copenhagen. Je vindt er ook heel veel lieve dingen voor kinderen. Haar kinderen, Jules, Josephine en Catelijne zijn haar testpanel voor alle producten onder de categorie lieve kindjes!

bedhoofd-huisje-jongens

Goedgekeurd door haar testpanel is dit multifunctionele huisje, te gebruiken als bedhoofd, wiegombouw, kleding kastje en meer. Daar word je toch blij van? De breedte van het huisje is 103 cm zodat hij om een normaal bed past van 90 cm. De hoogte van het huisje is 150 cm zodat je als volwassene er ook makkelijk in kunt zitten wanneer je samen met je zoon of dochter een boekje leest!

huisje-bureau

Het huisje is verkrijgbaar in 5 prachtige kleuren en is uit te breiden met een bijpassend bed, wiegje, kledingrek, bureau of commode. Wil je liever een andere afmeting of het raampje aan de andere zijde? Neem dan contact op met La Vie Jolie, want maatwerk is mogelijk!

Foto’s via La Vie Jolie.