Webshop B-ORIGINAL, uniek, eerlijk en authentiek!

B-ORIGINAL is een relatief nieuwe webwinkel in de wereld van wonen, accessoires en lifestyle. Een webwinkel met een originele en frisse kijk op het gebruik van materialen en het hergebruik daarvan.

sloophout-b-original

Vanuit een passie voor oude, doorleefde en robuuste materialen is de webshop met een ruim assortiment van sloophouten (kinder)meubels, woonaccessoires, industriële en gerecyclede producten ontstaan.

commode-b-original

Bij B-ORIGINAL vind je o.a. een ruime collectie aan scrapwood meubels, zoals bijvoorbeeld de hierboven afgebeelde ladekast. Alle scrapwood producten zijn handgemaakt en worden gemaakt van gerecycled sloophout uit oude huizen, vissersboten en mooie oude deuren. Elk product is daardoor uniek!

b original kasten

Naast een ruime sloophout collectie heeft B-ORIGINAL ook een vintage collectie met o.a. houten speelgoed, dienbladen, manden, quilts, vitrinekasten, schalen en spiegels.

speelgoed-b-original

Tenslotte vind je bij B-ORIGINAL een industriële collectie. Deze collectie bevat o.a. originele industriële stoelen, kasten, bureaus, rekken, lockerkasten en dressoirs. Stuk voor stuk originele items, uniek voor jouw interieur! Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website van B-ORIGINAL!

Foto’s via B-ORIGINAL.