Ontdek de vloerkleden en plaids van Brita Sweden!

Ken je de prachtige kleden/lopers en plaids van Brita Sweden al? Stuk voor stuk niet alleen een lust voor het oog maar ook nog eens super praktisch!

Brita vloerkleed

De vloerkleden worden geweven volgens oude Zweedse traditie. Ze zijn gemaakt van pvc vrije plastic stroken (gedeeltelijk gerecycleerd) en bevatten dus geen zware metalen of weekmakers. De plastic vloerkleden en lopers nemen geen stof op en zijn uitwashaar.

brita sweden

Perfect dus voor de designliefhebbers met een stofallergie. De kleden zijn uitzonderlijk makkelijk schoon te maken dus ook vrolijk én praktisch voor in de kinderkamer. Ook in de keuken, woonkamer, hal of badkamer geven de kleden net wat extra’s. En denk eens aan zo’n kleurrijk kleed buiten, het kleedt je tuin of je terras meteen aan.

Brita vloerkleed

Handig: veel van de kleden zijn omkeerbaar. Zo heb je twee grafische patronen voor de prijs van één! En heb je geen plaats meer voor een vloerkleed? Geen probleem, want Brita Sweden maakt ook gezellige plaids met dezelfde prints! Webshop Beautiful Happy Things heeft een grote collectie van de vloerkleden en lopers in het assortiment!

Foto’s via Brita Sweden.