Vier Moederdag samen met Dille & Kamille!

Moederdag! Dat vieren we natuurlijk samen met Dille & Kamille waar je terecht kan voor de allerleukste Moederdag cadeautjes!

zeepje dille kamille

Stiekum zijn we allemaal moederskindjes en laten we mama graag weten dat ze de allerliefste is! We bedanken haar voor haar geduld, haar humor, haar knuffels, de mooie momenten samen en natuurlijk haar slimme tips die we steeds meer gaan waarderen…

moederdag dille

Daarom verdient ze de fijnste verwenspulletjes om van de badkamer een ontspannen paradijsje te maken vinden ze bij Dille & Kamille. Heerlijke zeepjes, een geurkaars voor op de rand van het bad, een mooie badjas van zacht bio katoen en een lippenbalsem met honing in een lief potje.

En ook hier worden alle mama’s blij van: een lekkere gezette kop thee. Darjeeling bijvoorbeeld, of Earl Grey met een flink stuk chocola erbij!

thee dille

En wat dacht je van iets leuks voor in de keuken? Een lekkere olijfolie bijvoorbeeld, uit Calabria, het diepe Italiaanse zuiden? Kies voor puur, de ideale basis voor een dressing, of voor olijfolie met citroen, knoflook, hete pepertjes of rozemarijn.

olijfolie dille kamille

Niet om in te bakken, dat is zonde, maar het is een feestje over geroosterde groentes, garnalen of aardappeltjes! Je ziet het, bij Dille & Kamille kan je alle kanten uit als het om een leuk cadeautje voor Moederdag gaat!

Via Dille & Kamille.