Snurk beddengoed vind je bij MisterDesign!

Met het Basket Case dekbedovertrek van Snurk krijgt de uitspraak “Ik duik lekker m’n mandje in” eindelijk echt betekenis!

basket snurk beddengoed

Heb je een saaie slaapkamer die wel iets spannends kan gebruiken? Dan is dit dekbedovertrek echt wat voor jou. Het geeft je slaapkamer direct meer sfeer en geeft hem een wat bohemian twist.

Met twee verschillende vlechtwerk prints per zijde zodat je zelf kan kiezen welke kant je boven legt. Bij webshop MisterDesign bestel je dit beddengoed, ze hebben de hele collectie van Snurk in het assortiment!

Eind 2009 was de eerste lijn van Snurk beddengoed een feit. De eerste collectie, Le Clochard, was een schot in de roos: een hoeslaken met een levensechte print van stoeptegel en een dekbedovertrek met een haarscherpe print van een kartonnen doos.

Na Le Clochard volgden nog vele andere dekbedden met aparte fotoprints. De prints worden gedrukt op katoen van een prachtige, zachte kwaliteit.

breakfast snurk

Het beddengoed van Snurk wordt gemaakt in Pakistan. Ze hebben daar niet alleen het allermooiste katoen en goede digitale printers, ook werken ze er mens- en milieuvriendelijk. Bovendien kunnen zij de designs van Snurk zo produceren dat het toch nog betaalbaar blijft.

Of je nou kiest voor het dekbed met aan het voeteneinde hond Bob, een ontbijtje of voor het haakpatroon uit grootmoeders tijd, je zult heerlijk slapen onder dit mooie beddengoed!

Foto’s via MisterDesign.