Scandinavisch woon-shoppen doe je bij Flinders!

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de Scandinavische woonstijl nog steeds heel erg populair is. En dat is natuurlijk niet zo gek. De Scandinavische woonstijl is rustig en elegant, zulke interieurs vervelen nooit!

Flinders scandinavisch shoppen

Bij Flinders zijn ze gek op de Scandinavische woonstijl. Je vindt er dan ook veel Scandinavische merken die allemaal dezelfde visie hebben: met een minimum aantal meubels een maximale sfeer in huis creëren. Dit kan jij ook met de collectie van het Deense merk &tradition bijvoorbeeld.

&tradition bij Flinders

Wat de noorderlingen ook graag doen is de natuur in huis halen. Het merk Muuto speelt hier handig op in met prachtige vazen in de collectie die je ook bij Flinders kunt bestellen. Niet getreurd als je geen groene vingers hebt, een mooie afbeelding van een plant aan de muur volstaat ook!

Muuto bij Flinders

De basis in een Scandinavisch interieur is veelal wit gecombineerd met hout. Maar dat hoeft natuurlijk niet, je kan ook kiezen voor een felgekleurde eyecatcher uit de collectie van het Deense merk HAY bijvoorbeeld.

Hay bij Flinders

Dit merk heeft naast meubels in naturel tinten ook meubels in knalkleuren in het assortiment. Als je voor een zo’n knallende eyecatcher kiest en de rest rustig houdt zit je volgens Flinders helemaal goed!

Via Flinders.