Ook Ay Illuminate lampen shop je bij VTwonen!

Ay Illuminate is een Nederlands lampenmerk met een stoere en eigentijdse twist. Het design team van dit merk laat zich inspireren door zowel de natuur als verschillende culturen in de wereld. Het gebruik van natuurlijke, duurzame en handgemaakte materialen staat centraal, reden genoeg voor VTwonen om deze lampen in hun collectie op te nemen.

Door samenwerking met lokale partijen in Azië en Afrika ontwerpt Ay Illuminate producten die elk interieur naar een hoger niveau brengen. Het merk gelooft dan ook dat een samenspel van handarbeid en technieken uit verschillende landen zorgen voor de mooiste en beste producten. Bij VTwonen shop je sommige modellen nu met 30% korting!

Iedere lamp van Ay Illuminate die geproduceerd wordt vertelt zo zijn eigen verhaal en heeft zijn eigen culturele identiteit. Elk item heeft een prachtig en opvallend ontwerp die op een mooie manier de creativiteit van traditioneel vakmanschap uitstraalt. De lampen van AY Illuminate zijn dus niet zomaar lampen, maar voegen daadwerkelijk iets toe aan je interieur.

Neem bijvoorbeeld de Ay Illuminate Z5 Cotton hanglamp, deze heeft de vorm van een tonnetje. Zodra je het licht aandoet, verspreidt deze lamp een vat vol gezelligheid uit over de kamer. Dankzij de zachte stof van de lamp valt het licht prettig en zal het niet je ogen schijnen. De natuurlijke materialen, katoen en bamboe, houden het ook gezellig als het licht uit is.

Via VTwonen.