De nieuwe Bloomingville Mini collectie is verkrijgbaar!

Vorig jaar is het populaire Scandinavische merk Bloomingville met een kids collectie op de markt gekomen. De Kleine Zebra heeft deze collectie natuurlijk meteen in hun assortiment opgenomen.

bloomingville kids

Ook de tweede kidscollectie is weer een schot in de roos. Een prachtige, verrassende collectie die helemaal van deze tijd is en in iedere kinderkamer goed tot zijn recht komt. De collectie wordt gekenmerkt door veel wit, zwarte pentekeningen en mooie pastelkleuren.

bloomingville servies kids

Er is ook een prachtige servieslijn met leuke borden, alfabet- en muizenbekers die van elke maaltijd een feestje maken! Bekijk de collectie bij De Kleine Zebra! Daarnaast is er een uitgebreide collectie accessoires voor de kinderkamer met kussens, beddengoed, kleden en mooie posters voor aan de muur.

mini collectie bloomingville

De fantasierijke illustraties van dieren gecombineerde met de frisse kleuren zullen een glimlach op het gezicht van je kids (en jezelf) toveren en zullen het zeker goed doen als kraamcadeau! Je shopt de leuke kinderlijn van Bloomingville bij webshop De Kleine Zebra.

Foto’s via Bloomingville.