Nieuw bij ilovemyinterior: de webshop!

ilovemyinterior blogt al jaren over interieur. Naast het bloggen zijn ze sinds het begin van dit jaar ook gestart met een webshop! In deze webshop vind je de laatste trends van toffe hebbedingen tot de hele inrichting van een kamer.

housedoctor

Bij ilovemyinterior vind je bekende merken zoals bijvoorbeeld House Doctor, het Deense merk dat met hun collectie het ‘medicijn’ is voor jouw inrichting. Ook Moebe tref je aan bij ilovemyinterior, het merk met dat toffe fotolijsten gemaakt van eiken of aluminium op de markt brengt. Tussen de plexiglas plaatjes van de lijsten kun je zowel posters als leuke collages plaatsen.

fotolijsten-ilovemyinterior

Bij ilovemyinterior vind je ook kleinere merken zoals bijvoorbeeld het label Mooi Goed. Ontwerper Christian Kocx maakt eenvoudige ontwerpen van hoogstaande materialen waarbij je direct ziet waar het voor gebruikt kan worden.

kandelaars-ilovemyinterior

Ook de Stendig Kalender kan je in de webshop bestellen. Een kalender die al meer dan 50 jaar in het Museum of Modern Art in New York hangt. De grote kalender is bekend om zijn eenvoudige en strakke ontwerp.

stendig-kalender

Tenslotte vind je ook George&Willy bij ilovemyinterior. Zij maken o.a. de handige houder voor in je interieur voor bijvoorbeeld pakpapier rollen.

ilovemyinterior

Aan het einde van dit jaar komt ilovemyinterior met een eigen collectie meubels en woonaccessoires. Een webshop om in de gaten te houden dus!

Via ilovemyinterior.