Shop nu ook de merken Zuiver en HAY bij FunDesign!

FunDesign heeft twee mooie merken toegevoegd aan hun assortiment. Je shopt er nu ook de prachtige collectie van het Nederlandse label Zuiver en ook de collectie van het Deense HAY zit nu in hun assortiment.

Zuiver collectie

De collectie van staat voor ‘fun for your home and office’. Reden genoeg voor FunDesign om de artikelen van Zuiver aan hun assortiment toe te voegen! Zuiver biedt pure, eigentijdse, speelse en goed geprijsde design artikelen zoals stoelen, vloerkleden, verlichting, kasten, tafels en woonaccessoires.

zuiver bij fundesign

Ook het Deense label HAY vind je nu bij FunDesign. Hay werd in 2002 opgericht oor de Rolf en Mette Hay. Zij wilden de Deense designtradities uit de jaren vijftig en zestig in een hedendaagse context laten herleven.

hay tafel copenhagen

En daarin zijn zij geslaagd, de collectie meubels en woonaccessoires is vanaf het begin heel succesvol. Het zijn tijdloze en functionele ontwerpen, mooie en soms gewaagde kleuren die je interieur net een beetje extra geven.

Hay stoel about a chair

Rolf en Mette Hay combineren het typerende, strakke Scandinavische design tegen betaalbare prijzen. Iconische stukken uit hun collectie zijn de Copenhague-tafel en de stoel ‘about a chair’. Beide ontwerpen hebben alles in zich wat kenmerkend is voor het Deense label en bestel je nu dus ook bij FunDesign!

Foto’s via Hay en Zuiver.