Mooie najaarscollectie van Broste Copenhagen!

Het woonmerk Broste Copenhagen heeft een collectie vol prachtige producten met een Scandinavische uitstraling. De collecties kenmerken zich door het veelvuldig gebruik van de natuurtinten bruin, wit en grijs. Ook de najaarscollectie voldoet daar met haar warme, diepe herfstkleuren weer aan. Bij Sweet Living Shop zijn ze fan van dit merk!

broste-copenhagen-2016

Het Deense Broste Copenhagen ontwerpt al bijna 60 jaar de mooiste producten voor in je huis. In de beginjaren richtte het merk zich voornamelijk op kaarsen en kaarsgerelateerde producten. De huidige collectie biedt veel meer dan dat.

najaar-2016-broste

Want Broste heeft nu bijna alle woonaccessoires voor in je huis, van lampen tot sierkussens en van vloerkleden tot fauteuils. Ook voor de meest sfeervolle kaarsen kun je gelukkig nog steeds bij Broste Copenhagen terecht. De (eco-friendly) stompkaarsen zijn er in alle soorten en maten. Sweet Living Shop heeft de leukste items uit de collectie op voorraad.

broste-servies

Een groot en vast onderdeel in de collectie van Broste Copenhagen is het servies. De borden, schalen, potjes, kopjes en theepotten zijn gemaakt van een hoge kwaliteit aardewerk en ook het servies is uitgevoerd in mooie en natuurlijke tinten. Mooi om te mixen en matchen maar ook losse items zijn echte blikvangers voor in je keuken of op je eettafel.

kussens-broste

Met de warme kleurcombinaties uit de natuur en de unieke Scandinavische prints van Broste Copenhagen creëer je een nostalgische en gezellige sfeer. De natuurlijke materialen zoals hout, riet en marmer ontbreken niet in de collectie.

Neem een kijkje bij Sweet Living Shop waar ze naast Broste nog tal van andere mooie Scandinavische merken verkopen!