Mis hem deze week niet, de vt wonen&design beurs!

De vt wonen&design beurs staat misschien beter bekend als de Woonbeurs. Deze beurs staat in het teken van wonen en interieur en alles wat daarmee te maken heeft. De woonbeurs wordt ook dit jaar weer georganiseerd in de Amsterdam RAI. Op de website ven vtwonen staat onder het tabje ‘beurs’ alle info die je nodig hebt.

woonbeurs

De vtwonen&design beurs is in Nederland de grootste en meest complete beurs op het gebied van vloeren, verlichting, decoratie en design, verbouwen (denk aan keukens en badkamers), meubels, enzovoorts.

woonbeurs-3

Als echte woonliefhebber een niet te missen evenement, dus bemachtig een kaartje en zorg dat je erbij bent! Kaartjes zijn zowel online bij vtwonen als aan de kassa bij de RAI verkrijgbaar. De beurs is niet alleen een plek waar je volop inspiratie kunt opdoen, maar ook een beurs waar je direct artikelen kunt kopen. Niet voor niets dat deze beurs ieder jaar meer dan 70.000 mensen heeft!

woonbeurs-2

De openingstijden van de vtwonen&design beurs zijn al volgt: dinsdag 27 en woensdag 28 september van 10h00 tot 18h00, donderdag 29 en vrijdag 30 september van 10h00 tot 21h00 en zaterdag 1 en zondag 2 oktober van 10h00 tot 18h00.

woonbeurs-1

Heb je geen tijd om de beurs te bezoeken? Dan kan je in de webshop VT Wonen & Design Beurs shoppen. Op deze website zijn de producten van alle exposanten online terug te vinden en te bestellen.

Natuurlijk is er ook dit jaar weer een vtwonen huis op de beurs te vinden. Met een oppervlakte van zo’n 672 m² is dit het grootste huis ooit in de geschiedenis van de vt wonen&design beurs. Vanzelfsprekend kan je op de beurs ook de leuke woonaccessoires uit de de leuke vtwonen collectie shoppen!

Via vtwonen.