Korting op banken van Fest Amsterdam bij Flinders!

Wie een Fest Amsterdam bank kan weerstaan moet wel een ijzeren discipline hebben. Want deze banken nodigen je met hun zachte kussens uit om neer te ploffen en vervolgens niet meer op te staan! Bij Flinders krijg je tot 13 juni 10% korting op de fantastische banken van dit Nederlandse merk.

fest amsterdam bank

Neem bijvoorbeeld de Clay bank met Longchair. Deze Fest Amsterdam bank is weliswaar grijs als klei, maar heeft in alle andere opzichten meer iets weg van een comfortabele wolk. Doordat de zitting lichtjes opbolt, heeft de bank het uiterlijk van een fijne poef.

fest amsterdam clay

En dat merk je dan ook meteen als je plaatsneemt. Deze Fest Amsterdam bank is het perfecte meubel als je van lekker lang loungen houdt. Dus installeer je met een lekker drankje en geniet van het heerlijke comfort van de zachte kussens.

banken van Fest Amsterdam

De banken van FEST Amsterdam zijn stoer en elegant, met een knipoog naar de jaren 50. En ze hebben ook een zachte kant: als je er eenmaal in neerploft wil je nóóit meer opstaan. Ben je van plan om een stijlicoon van Fest Amsterdam te kopen aarzel dan niet langer en profiteer van de korting bij Flinders1

bank Fest Amsterdam

De collectie van FEST Amsterdam bestaat naast de zachte banken uit elegante stoelen en eettafels met draadstalen poten en talloze woonaccessoires.

collectie fest amsterdam

Ze halen hun inspiratie uit Scandinavisch design, met hier en daar een vleugje vormgeving uit de jaren 50. De meubels en woonaccessoires van FEST Amsterdam zijn zo ontworpen dat ze in een modern interieur passen, maar tegelijkertijd een tijdloze schoonheid bezitten. Zo raak je nooit uitgekeken!

Via Flinders.