Flinders: design webshop, winkel en café/restaurant!

Iedereen die van design houdt kent Flinders waarschijnlijk wel. Een inspirerende webshop waar je eenvoudig het juiste design woonproduct vindt dat past bij jouw smaak en jouw budget.

flinders

Het assortiment van Flinders bestaan uit de allermooiste design meubelen en verlichting van de beste kwaliteit. Het doel van Flinders is dan ook om design producten voor iedereen bereikbaar te maken en dit te combineren met kwaliteit en duurzaamheid.

flinders bank

Je vindt bij Flinders maar liefst 150 design labels en 15.000 meubels, verlichting en mooie woonaccessoires online. Naast de webshop heeft Flinders een winkel in Zaandam en een shop-in-shop in Maastricht waar je interieurproducten kunt beleven en kopen.

flinders cafe hilversum

Wist je dat Flinders naast de (web)winkels ook twee cafés heeft? Daar eet en drink je tussen het interieur van Flinders Design. Alles wat je er ziet is in hun winkel te koop. De cafés bevinden zich in Hilversum en in Groningen.

flinders cafe groningen

Flinders Café Hilversum is gelegen op een van de mooiste plekjes van de stad: in een monumentaal pand aan de Kerkbrink, naast de Grote Kerk en Museum Hilversum. Flinders noemt zich weliswaar een café maar er staat wel een chefkok aan het roer die jarenlang (als chef) heeft gewerkt in Michelin sterrenrestaurants. Dus houd je van design en lekker eten, dan is een Flinders Café echt iets voor jou!

Via Flinders.