Dutchbone, de stoere collectie van Zuiver!

Iedereen die houdt van een leuk, mooi, functioneel en redelijk strak interieur kent vast het merk Nederlandse label Zuiver wel. Dit merk biedt al jaren een collectie waarbij zij originaliteit en functionaliteit koppelt aan trendy en betaalbaar.

Dutchbone interieur

Dutchbone biedt binnen het merk Zuiver een alternatief voor het strakke interieur: deze lijn gaat qua sfeer voor etnisch, urban en loft! Dutchbone houdt van werelds geïnspireerde interieurs. Van producten met een ziel, van producten die ze ontdekken tijdens hun reizen, geïnspireerd door de kleuren van de aarde. De collectie van Dutchbone is een precieze mix van handwerk en industrie.

meubels Dutchbone

Met de collectie meubels van Dutchbone maak je van jouw huis een industrieel en smaakvol thuis! De meubels van Dutchbone zijn donker van kleur en gemaakt van stoere materialen. Daarmee creëer je in een handomdraai een stoere, industriële basis.

Dutchbone by Zuiver

Bij een industriële basis is het leuk om andere stijlen toe te voegen om op die manier je eigen, persoonlijke en unieke sfeer te creëren. In de collectie van Dutchbone vind je kasten, banken, dressoirs en natuurlijk talloze accessoires. Vazen, lampen, kussens, vloerkleden, Dutchbone een mooie collectie accessoires in huis voor de perfecte finishing touch! Je shopt Dutchbone meubels en accessoires bij deze webshops.

Via Dutchbone.