De vtwonen collectie, een collectie met karakter!

In de nieuwe vtwonen collectie vind je alles om je huis nóg mooier te maken. Basisstukken en mooimakers voor binnen en buiten in de typische vtwonen stijl: basic met een twist. Mix en match en shop de vtwonen-stijl!

vt-wonen-collectie-2016

Ook jouw huis is om te vtwonen. In de vtwonen collectie vind je alles om je huis nóg mooier te maken. Basisstukken en mooimakers voor binnen en buiten in de typische vtwonen stijl: basic met een twist.

tegels-vt-wonen

Dé klassieker uit de collectie is het witte vtwonen servies.Al jaren in de collectie en de perfecte basis voor die echte vtwonen sfeer. De witte basic items combineren prachtig met ieder andere stijl. Van naturel en hout tot grafisch en industrieel.

servies-vt-wonen

Een nieuwe klassieker is de vtwonen tegelcollectie. Deze tegels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Mat, glanzend, met dessin, houtprint of een kleine afdruk van een huisje, hart of cirkel. De tegels zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, dus óók voor de badkamer.

deursticker-vt-wonen

Een echte eye-catcher, dat is het Dé klassieker uit de collectie is het witte vtwonen servies. behang. Er zijn diverse fotoprints, van bakstenen muur tot sloophout behang. Met dit behang krijgt je huis een hele nieuwe uitstraling. Wist je dat ze ook deurstickers en muurstickers verkopen? Zo wordt een mini-makeover wel heel gemakkelijk!

Via vtwonen.