Bubu, de multifunctionele kruk van Philippe Starck!

Ben je op zoek naar een krukje, opbergbox, bijzettafel, vaas of ijsemmer? Met de Bubu heb je al deze functionaliteiten in één product. En t/m zondag aanstaande bij Westwing ook nog eens met zo’n 40% korting te bestellen. Als je Bubu in huis wilt hebben laat deze kans dan niet lopen!

bubu-geel

Bubu is waarschijnlijk de meest veelzijdige ‘stoel’ die je ooit zult tegenkomen. Bestel er een bij Westwing en geef je eigen interpretatie aan de Bubu: de ontwerper geeft je hier namelijk vrij baan in. Niemand minder dan Philippe Starck himself is de ontwerper van de Bubu. Hij ontwierp de Bubu voor het door hem opgerichte label xO.

bubu-westwing

De Bubu is je beste vriend in onverwachte situaties. Bij onverwachts bezoek stop je snel al je troep erin. En tijdens een etentje gebruik je hem als kekke wijnkoeler. You name it, de Bubu is het allemaal.

kruk-bubu

Je hebt bij Westwing de keuze uit heel wat kleuren. Daarnaast is hij ook in 4 transparante kleuren. En mocht Bubu toch niet jouw vriend te zijn, geen probleem. Binnen 100 dagen kan je hem kosteloos retourneren!

Via Westwing.