Bloomingville nu ook te koop bij Flinders!

Sommige merken hebben het allemaal: unieke ontwerpen, hoge kwaliteit en uitstekende betaalbaarheid. Het Deense Bloomingville is zo’n merk! Dit bedrijf werd in 2000 opgericht is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal erkend design merk. Je shopt dit populaire merk nu ook online bij Flinders!

bloomingville zomer 2016

De stijl van Bloomingville wordt gekenmerkt door een combinatie van ruwe materialen met een Scandinavische twist en reproducties van designklassiekers door de eeuwen heen. De hanglamp Wooden Balls hanglamp, te bestellen bij Flinders, is een voorbeeld bij uitstek van het gebruik van ruwe materialen gecombineerd met een vleugje Scandinavische nostalgie.

bloomingville wooden balls

Dze hanglamp van Bloomingville brengt je terug naar je kleuterschooltijd, toen je nog met het puntje van je tong uit je mond kralen zat te rijgen voor een goedkeurende blik van de juf! De goedkeurende blikken die je nu zal oogsten komen niet meer van de juf maar van je gasten als ze dit sterke staaltje van minimalistisch Scandinavisch design bij jou aan het plafond zien hangen!

wooden balls bloomingville

Ook leuk uit de nieuwe collectie van Bloomingville en verkrijgbaar bij Flinders is de Hammock hangstoel of hangmat. Deze zorgen voor het ultieme vakantiegevoel in je eigen huis of tuin!

hangstoel bloomingville

De Hammock hangstoel is kleiner dan de hangmat van Bloomingville, hij past daardoor in ieder interieur. Heb je in de tuin toch plaats voor de grotere variant kies dan voor de hieronder afgebeelde hangmat.

hangmat bloomingville

Deze hangmat is niet alleen een echte eyecatcher voor in je tuin maar ook een plek waarin je heerlijke zult kunt ontspannen!

Via Flinders.