Webshop I am recycled: zo leuk kan recyclen zijn!

Voor de eigenaresse van webshop I am recycled is het belangrijk dat een product iets uitstraalt, dat er iets van de maker in terug te vinden en te voelen is. Ook vindt ze het een uitdaging om van hergebruikte materialen weer iets totaal nieuws te creëren.

poefje

Wanneer dit lukt geeft het haar een boost aan energie om weer met een volgend idee aan de slag te gaan. De uitwerking van haar ideeën vind je terug in de webwinkel I am recycled. Door de materialen opnieuw te gebruiken ontstaat er een uniek kwalitatief product.

opbergboxen

Neem bijvoorbeeld de hierboven afgebeelde opbergboxen. De verrassende combinatie van een oude originele fruitkist met een nieuw eigentijds kleurtje aan de binnenkant en voorzien van zwenkwieltjes maken dit tot een bijzonder product.

wit bijzettafeltje

Het hierboven afgebeelde bijzettafeltje is een blikvanger met een eigen verhaal: in de jaren 60 werden deze rekjes gebruikt bij het steken van asperges. De oorspronkelijke rekjes zijn nergens meer te vinden. Zonde vonden ze dat bij I am recycled! Daarom hebben zij dit unieke en vrolijke ontwerp een nieuw leven ingeblazen als echte blikvanger voor in huis.

iamrecycled

I am Recycled bestaat nu twee en een half jaar en sinds een tijdje heeft ook Duitsland de website ontdekt. Reden genoeg dus om de website binnenkort helemaal in het Duits te gaan vertalen: auch in Deutschland geht’s los!

Foto’s via I am recycled.