Voorbereidingen voor de feestdagen met Bulbby!

Ben je al aan het nadenken over het kerstdiner? Begin met de juiste outfit en bestel voor je zelf of voor de gastheer/gastvrouw een mooi kookschort met persoonlijke tekst en bedrukking van Bulbby!

bulbby kerst

Het kookschort met naamlogo is een leuk cadeau om mee te nemen voor de gastvrouw/gastheer als je met de feestdagen te gast bent. Het schort is natuurlijk ook leuk voor jezelf om te dragen tijdens het koken gedurende de feestdagen. Het schort is ook te bestellen met bijpassende koksmuts van Bulbby. De koksmuts is met klittenband verstelbaar en is daarom geschikt voor alle leeftijden.

bulbby cadeauzak

Ook leuk zijn de jute cadeauzakken met eigen naam van Bulbby, succes verzekerd! En de kersttip van Bulbby voor dit jaar: ontvang je gasten aan tafel en ontwerp voor iedereen een eigen persoonlijk servet met print, initiaal of eigen tekst. Niet alleen leuk als cadeau voor de gastvrouw maar ook om je eigen tafel sfeervol mee te dekken. Naast witte servetten hebben ze mooie bijpassende witte tafelkleden in 3 verschillende maten.

bulbby waterfles

Nog maar net nieuw op de website van Bulbby en nu al een hit is de waterfles met eigen naam of tekst! Voor sfeervol en persoonlijk tafelen tijdens het Kerstdiner, een brunch of op Oudejaarsavond. De fles kan worden bedrukt met verschillende opdrukken in allerlei kleuren. Een origineel, persoonlijk en stijlvol cadeau, voor jezelf of voor een ander!

Via Bulbby.