Voel je thuis by ViVo!

Bij ViVo kun je terecht voor unieke woonaccessoires, die je niet in de standaard woonwinkel tegenkomt, want alle producten zijn 100% handmade. ViVo betekent in het Portugees wonen, maar ook levendig en dat past precies bij deze webwinkel!

by vivo

Warm, enthousiast en vol van inspiratie! Drie sterke kenmerken die terug zijn te vinden in al hun producten. ViVo maakt voornamelijk gebruik van duurzame natuurlijke materialen, zoals wol, katoen, hout en leer. Daarmee creëren ze een heerlijk gevoel van rust en gezelligheid.

by-vio

De producten van ViVo hebben een stoer en robuust effect en brengen door de natuurlijke tinten veel sfeer en warmte in huis. Neem bijvoorbeeld de ronde gehaakte vloerkleden, poefen, krukjes en andere gehaakte woonaccessoires. Deze zorgen voor zo’n goede sfeer in huis, dus gelukkig is de trend van haken nog láng niet voorbij!

by vivo haken

Maar dat is nog niet alles, want wil je liever iets wat een ander niet heeft? Ook dan zit je bij ViVo op de juiste website! Zij maken alle producten naar wens en in iedere kleur en maat. Stuur ze een mailtje en vraag naar de mogelijkheden, dan ontwerpen ze jouw unieke eyecatcher. Kortom, voel je thuis by ViVo!

Foto’s via By ViVo.