Valentijnsdag? Denk dan ook eens aan Dille & kamille!

Sommige winkels lijken ze alleen maar dingen te verkopen die handig zijn en waarbij je denkt ‘dat zou ik wel willen hebben’. Zo’n winkel is Dille & Kamille, en wat heerlijk dat ze tegenwoordig ook een webshop hebben!

Dille kamille

Genieten van alledaagse dingen, dat is de visie van Dille & Kamille. Ze hebben daarom alles in huis voor het bakken van de mooiste taarten, heerlijke producten voor in de badkamer, mooie pannen om in te koken, fijn bestek, lekkere kruidenthee en ga zo maar door.

dille en kamille

De producten uit het assortiment van Dille & Kamille maken de dagelijkse dingen net even wat leuker om te doen. Het zijn ideale cadeautjes voor verjaardagen, voor ‘zomaar’ of voor Valentijnsdag!

dille en kamille webshop

Natuurlijke materialen als hout, glas, metaal, aardewerk, linnen en katoen vormen de basis van het assortiment van Dille & Kamille. Respect en zorg voor het milieu vinden ze heel belangrijk.

Dille & Kamille

Voor een mooi cadeau kan je natuurlijk zelf een keuze maken uit hun ruime assortiment. Dille & Kamille biedt echter ook de mogelijkheid om een kant en- klaar samengesteld cadeaupakket te bestellen. Het pakket wordt mooi ingepakt en je kunt het naar wens laten bezorgen bij degene voor wie het cadeau is bestemd. Handig!

Foto’s via Dille & Kamille.