Sfeer in huis? Kaarsen doen het altijd goed!

In de webshop van Fonq kwamen we deze waxinelichthouder POV (point of view) van het Deense label Menu tegen. Door de bijzondere vormgeving van de houder wordt er een optische illusie gecreëerd waardoor er kubussen ontstaan die tot leven lijken te komen.

Menu waxine

Met een enkel Menu POV waxinelichtje creëer je al een prachtig lichtspel op de muur. En met een aantal houders bij elkaar op de muur bevestigd creeer je een prachtig grafisch patroon. De menu POV waxinelicht houder is een slim en speels product dat een derde dimensie toevoegt aan het verfraaien met je interieur met kaarsen!

Menu waxinehouder

Wat deze kaarshouder, te bestellen bij Fonq, zo uniek maakt is dat de vorm lijkt te veranderen, afhankelijk vanaf welke hoek je er tegenaan kijkt. Vanaf sommige hoeken lijkt het een platte grafische tekening, vanuit andere hoeken lijken de lijnen te zweven in de lucht!

Kandelaar Normann Copenhagen

Ook mooi is de Heima kandelaar van het eveneens Deense Normann Copenhagen. In dit ontwerp herken je onmiddellijk het strakke, Scandinavische design. De minimalistische kandelaar is elegant en stijlvol tegelijk en zorgt voor een gezellige sfeer in huis.

Norman Copenhagen

Door het minimalistische design past de kandelaar in elk interieur! In 2010 won deze kandelaar de IF Product Design Award, dat wil wel wat zeggen! Je bestelt hem nu online bij Fonq.

Foto’s via Fonq.