Roomblush, nu ook bij webshop De Kleine Zebra!

Schoonheid vanuit een eenvoudige vormgeving met unieke designs, dat is Roomblush. Dit Belgische merk van ontwerpster en interieurstyliste Eline Rousseau begon met een collectie behangpapier, maar groeide al snel uit tot een volwaardig home label. Reden te meer voor webwinkel De Kleine Zebra om dit merk in hun assortiment op te nemen!

Roomblush 2015 collectie

Vanuit een passie voor kleur en de inspiratie van alledag ontwierp Eline een tijdloze maar eigentijdse collectie. De collectie is inspirerend voor iedereen met een passie voor interieur. Roomblush doet daarbij een beroep op je eigen creativiteit; het merk biedt je de ruimte om zelf te combineren en zoeken wat je leuk vindt. Begin bijvoorbeeld bij het kiezen van trendy behangpapier voor een accentmuur!

Roomblush 2015 collectie

Bij De Kleine Zebra zijn twee collecties vliesbehang van ROOMblush opgenomen. De Sparkling serie is een bonte verzameling vliesbehang in frisse kleuren en leuke patronen. Elk ontwerp licht de kamer op en doet niet alleen de woning stralen, maar ook de mensen!

Roomblush broodmand

Ben je eerder op zoek naar een vleugje natuur in huis? Kies dan voor het Naturals behang. Meer dan ooit gaan we terug naar de natuur die ons de nodige energie schenkt voor ons druk leven. Met de Naturals collectie brengt Roomblush de natuur letterlijk in huis.

Roomblush kussen en tassen

Naast behang heeft ROOMblush ook leuke woonaccessoires in het assortiment die je ook bij De Kleine Zebra kunt bestellen. Zoals de opbergmanden, Erg handig om kleine spullen in te bewaren of wees creatief en zet er een plantje in, alles kan!

Roomblush behang

De manden zijn niet alleen nuttig, maar ook een stijlvolle accessoire in elk hoekje van het huis. De stevige opbergmanden zijn gemaakt uit 100% canvas katoen.

Foto’s via Roomblush.