Roomblush in het assortiment van Ippys Woondeco!

Aan het assortiment van webshop Ippys Woondeco is sinds enige tijd het merk Roomblush toegevoegd. Dit is het creatieve label van de Belgische ontwerpster en interieurstyliste Eline Rousseau.

roomblush

Wat ooit begon met een collectie behangpapier is nu uitgegroeid tot een volwaardig homelabel. Met een passie voor kleuren en geometrische figuren ontwerpt Eline de prints voor de behangcollectie van Roomblush.

Roomblush bij Ippys

Deze print wordt als basis gebruikt voor alle andere producten, zodat je de rest van de accessoires zoals muurstickers, posters, kussens, dienbladen en lampenkappen op het behang kunt afstemmen. De naam Roomblush is een knipoog naar ‘het mooi maken van de kamer’. De producten van Roomblush vormen net dat accentje die het verschil maken en een ruimte kan afmaken.

ippys roomblush

Durf en zoek daarbij uit wat je mooi vindt, totdat je de combinatie hebt gevonden waar je blij van wordt! Als je op je gevoel af gaat kan er weinig misgaan. De mooie retro prints met een Scandinavisch tintje vormen een perfecte aanvulling op de woonaccessoires uit het assortiment van Ippys Woondeco.

Roomblush kussens

Spreekt de stijl van Roomblush je aan? Neem dan een kijkje bij Ippys Woondeco waar Roomblush nu te bestellen is!

Foto’s via Ippys Woondeco.