Riverdale collectie nu ook in de vtwonenshop!

Is een landelijke en natuurlijke inrichting echt iets voor jou? Dan ben je vast bekend met het merk Riverdale, vanaf nu ook verkrijgbaar in de vtwonenshop. Met hun prachtige kleuren en natuurlijke materialen collecties waarmee je altijd thuiskomt in een warm interieur.

riverdale vtwonen

Riverdale is ooit begonnen met woonaccessoires zoals kussens, vazen, windlichten en lampen. Daarna is daar een complete badkamer- en keukenlijn aan toegevoegd. De basiscollectie, die drie keer per jaar wordt aangevuld, bestaat uit ruim 1200 producten. Altijd passend bij het seizoen en vernieuwend door in te spelen op de laatste trends en nu dus ook te bestellen in de vtwonenshop!

tuin riverdale

De bekendste lijn van Riverdale is toch wel haar tafeldecoratie en servies. Of je nou visite krijgt of gewoon houdt van een mooi gestylede tafel. Mooie waterkaraffen, schaaltjes, borden en etagères maken het altijd fijn om aan tafel aan te schuiven.

vtwonen riverdale

Alle onderdelen van het Riverdale servies hebben een andere illustratie of patroon. En toch passen ze allemaal bij elkaar. Combineer er dus op los in de vtwonenshop met de verschillende borden en schaaltjes!

Foto’s via vtwonenshop.