Rice summer 2015: in color we trust!

‘In color we trust’ is het thema van de zomer collectie 2015 van het Deense merk Rice. De collectie bestaat zoals we van dit merk gewend zijn weer uit producten in mooie en sprekende kleuren en leuke prints.

Rice zomer 2015

“We see it as our mission to Sprinkle Happiness into Every Day Life by making fun and functional items”, aldus het ontwerpteam van Rice. En inderdaad, bij het zien van de kleurrijke producten word je meteen vrolijk en krijg je bovendien zin in de zomer!

Lepels rice 2015

Rice staat vooral bekend om hun melamine bekers en borden, maar naast servies en overig keukengerei bestaat het assortiment van Rice uit talloze producten voor kids en kinderkamers. Leuke opbergmanden, lampen, manden, vloerkleden, knuffels en meer. De handige en kleurrijke accessoires van Rice geven je bij je dagelijkse bezigheden een vrolijk gevoel. Koken, de tafel dekken, schoonmaken, het gaat allemaal een stuk vrolijker met de items van Rice.

Huisjes zomercollectie 2015 Rice

De hierboven getoonde opbergmanden in de vorm van huisjes zijn niet alleen hele decoratieve eyecatchers, maar ook nog eens heel handig om al het rondslingerend speelgoed van de kids op te ruimen. De collectie van Rice wordt ontworpen en ontwikkeld in Denemarken en fair trade geproduceerd in derde wereld landen. De producten kun je online bestellen bij de Kleine Zebra en deze andere webshops!

Foto’s via Rice.